leden leerlingenraad

   Even voorstellen............................


De leerlingenraad


Groep 5 A:

Ik ben  Chris Nijhuis en ik ben 9 jaar. Ik zit in groep 5a bij juf Tamara, juf Lotte en juf Linda. Mijn hobby`s zijn survival en drummen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik de klas wil veranderen. Ik wil graag dat er meer spullen voor buiten komen.

Groep 5 B

Hallo allemaal ik ben Colin Pit. Ik ben 8 jaar oud. En ik zit in groep 5b. Mijn hobby's zijn; voetballen en trampoline springen. 

Ik heb een vader (Mark) en moeder (Mandy) en een broer (Milan) en mijn broer is 10 jaar oud. Ik ben gekozen voor de leerlingenraad. Dat vind ik heel leuk. 

Groetjes Colin Pit

Groep 6

Hallo,

ik ben Guusje Kamps .Ik ben 9 jaar oud.Ik hou van dansen, paardrijden en muziek en ik ben klassenvertegenwoordiger.Ik zal goed naar de stemmen van de klas luisterenen zal hun mening goed  vertegenwoordigen in de leerlingenraad.

groetjes ,

Guusje

 Groep 7 A

Hallo,

mijn naam is Jord Florijn en ik ben tien jaar oud. Ik heb een oudere broer genaamd Chiel. Verder heb ik geen broertjes of zusjes. Later wil ik autodesigner worden. Mijn hobby’s zijn onder andere voetballen, mountainbiken, lezen en tekenen. Dit jaar ben ik uitgeroepen tot klassenvertegenwoordiger van groep zeven voor de leerlingenraad. Het heeft even geduurd, want voorgaande jaren verloor ik steeds met een stem van een ander persoon. Maar dit jaar is het gelukt en ik ben erg blij met het resultaat. Ik hoop voor andere kinderen dat ik hun ideeën waar kan maken en ze tevreden kan houden zodat ze met veel plezier naar school kunnen gaan.

groetjes Jord

Groep 7  B

Hallo,

ik ben Guus Drostenborg. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7B bij juf Fiona. Ik heb een broertje van 9 jaar en hij heet Ollie. Mijn hobby’s zijn drummen, majorettes en knutselen.  Ik vind het heel erg leuk op school en ben blij dat ik in de leerlingenraad zit. Het lijkt mij namelijk leuk om samen met andere kinderen leuke dingen voor de school te bedenken. Ook lijkt het mij heel leuk om te vergaderen.

groetjes Guus

Groep 8

Hoi,

Ik ben Alyssa Heuvelink.Ik ben  11 jaar en ik ben gekozen door groep 8 voor de leerlingenraad.Mijn hobby’s zijn zwemmen en uitslapen.En mijn sport is ook zwemmen.Ik heb een broertje: Gavin (groep 7) en een zusje: Kayleigh (groep5).Ik ben heel blij dat ik klassenvertegenwoordiger van groep 8 mag zijn.Mij lijkt de leerlingenraad leuk omdat: je dan ideeën kunt bespreken die je normaal nietbespreekt.

Groetjes, Alyssa.