leden leerlingenraad

   Even voorstellen............................


De leerlingenraad


Groep 5: Juf Tamara

Hallo, ik ben Toon Wittebroek. Ik ben 8 jaar oud.

Mijn hobby is voetbal. Ik vind het super leuk dat ik ben gekozen.

Ik vind dat er een goaltje moet komen op de Beukenlaan. 

Oja, ik ben iets vergeten. Ik heb nog twee zussen: Mies (11 jaar) en Kato (9 jaar) en een moeder (40 jaar) en een vader (41 jaar). 

groetjes Toon

Groep 6a: Juf Fiona:

Ik ben Juno Hartemink. Mijn moeder heet Michéle, mijn vader Robert en mijn broertje Kinu. Ik zit op voetbal en mijn vader is daar trainer. Ik wil graag in de leerlingenraad, omdat ik mensen wil helpen met de dingen die zij anders willen. Ik ben gekozen doordat ik getrokken ben met de beurtstokjes en omdat ik veel stemmen van kinderen kreeg.

Groetjes Juno

Groep 6b: Juf Marloes en juf Femke

Hallo, ik ben Britt Krabben. Ik ben 8 jaar oud (en bijna 9).
Ik zit in groep 6b bij juf Femke en juf Marloes.
Mijn hobby ’s zijn dansen en turnen.
Ik vind het leuk dat ik ben gekozen voor de leerlingenraad.
Ik wil graag kinderen helpen die gepest worden en ik zou graag nieuwe spullen op het schoolplein aan de Beukenlaan willen.

Groetjes Britt

Groep 7: Juf Bianca en juf Joyce

Ik ben Ollie Drostenborg. Ik ben 10 jaar.
Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen. Ik doe ook vaak spelletjes met mijn ouders en mijn zus.
Ik vind het leuk om in de leerlingenraad  te zitten.

Groetjes Ollie

Groep 8a: Juf Lianne en Juf Ellen

Hallo, ik ben Ella Wetzels en ik zit voor groep 8a in de leerlingenraad. Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit omdat: ik het interessant vind om dingen te bespreken die mijn klasgenoten graag willen en die de school beter/leuker maken. Ik ben 11 jaar. Mijn hobby is: dansen. In mijn vrije tijd ga ik graag buiten spelen of Just Dance doen. Mijn lievelingsdier is een: Giraf. Mijn lievelingskleur is: mintgroen.

groetjes Ella

Groep 8b: Juf Heidi en meneer Patrick

Hallo, ik ben Mies Wittebroek. Mijn familie bestaat uit Climmy mijn moeder, Mirco mijn vader, Toon mijn broertje, Kato mijn zusje en Annie onze hond. Ik zit op paardrijden en heb een verzorgpony. Ik ben gekozen door mijn groep en het was heel spannend, want Kay en ik stonden gelijk.  Heel toevallig zit mijn broertje Toon ook in de leerlingenraad, Kato wou ook graag maar ze is het helaas niet geworden. Maar mijn neefje Ollie wel. Ik ben heel blij dat ik ben gekozen!

Groetjes, Mies.