leden leerlingenraad

   Even voorstellen............................


De leerlingenraad


Groep 5: Luka Caloski

Hallo ik ben Luka Caloski. Ik zit in groep 5 mijn hobby is turnen en gamen.  Ik moet zorgen dat de ideeën uit mijn klas voor de school Op d ’n Esch.  We moeten ervoor zorgen dat we genoeg geld hebben.  Omdat heel veel geld nodig hebben voor bomen, gras. We hebben speeltoestellen nodig en nog veel meer. We moeten zuiniger met plastic en eten en nog veel meer. De kinderen willen heel graag speeltoestellen en dat gaat gebeuren maar daar hebben we wel een of twee jaar voor nodig en dat kan ook maar dat kost veel maar dat kan niet zomaar. Doei.

 

Groep 6: Romijn Stoffers

Hallo, ik ben Romijn Stoffers. Ik ben 8 jaar. Mijn hobby is voetbal en ik vind nog meer wel leuk maar die dingen zijn maar dat zijn niet echt mijn hobby´s en dat is spelen, hockey en ik vind nog wel meer leuk. Ik heb 2 broers en 1 zusje. Ik ben vertegenwoordiger van groep 6 in de leerlingenraad geworden, omdat ik van praten hou en omdat ik voor iedereen een leuk schoolplein wil maken

 

Groep 7a: Nena Alferink

Ik ben Nena Alferink en ik zit in groep 7a. Ik heb een broertje van 8 jaar die in groep 6 zit en ik heb een zus van 14 die in de 3e zit. Ik heb ook een hond, Yara. Mijn hobby's zijn paardrijden en ik voetbal bij FC Eibergen. Ik vind gym het leukste vak van school, maar helaas moet ik op vrijdagmiddag gym missen, omdat ik in de plusgroep zit. Ik vind het heel leuk dat ik in de leerlingenraad mag zitten, en ik hoop dat we met de leerlingenraad veel nieuwe ideeën kunnen bedenken.

 

Groep 7b: Thijs Scholten

 

Hallo allemaal,
Ik ben Thijs en ik ben 10 jaar oud. Ik zit in groep 7.  Ik zit op voetbal en hou van zwemmen. Ik heb 1 zusje en 1 broer en mijn favoriete eten is groentesoep.
Mijn leukste vak op school vind ik spelling en gym.

 

Groep 8: Dante Caloski

Hallo, mijn naam is Dante Caloski en ik zit in groep 8 en ben gekozen als vertegenwoordiger van mijn groep. En mijn hobby’s zijn: Vissen, tennis en voetbal. Ik woon op Kuipersweg 2. Ik ben half Macedonisch kwart Duits en kwart Nederlands. Ik heb een zusje die bijna naar school gaat en mijn broertje zit al op school en zit in groep 5. Ik vind het heel leuk om dit te doen. Ik woon hier pas 2 jaar ben net overgestapt naar een andere school.