De nieuwe leerlingenraad  van schooljaar 2021 - 2022 stelt zich voor:

Groep 5: Evi-lynn ten Bruin

Hoi, mijn naam is Evi Lynn. Ik ben acht jaar oud. Ik zit in groep vijf bij meneer Patrick en meneer Kjell. Mijn vader heet René, mijn moeder heet Sylvia en mijn zus heet Liselot. Ik doe aan survivalgym bij Odival, dat vind ik erg leuk om te doen. Mijn hobby's zijn voetbal, klimmen en knutselen. Ik heb een hamster, die heet: Sammie. Groetjes Evi Lynn.

Groep 6: Marit Heezen

Hoi, mijn naam is Marit. Ik ben negen jaar oud. Ik zit in groep zes. Mijn hobby's zijn: tekenen, voetballen en bakken met mijn oma. Mijn lievelingsvak op school is knutselen. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en oranje. Ik ga graag op vakantie naar Italië. Mijn lievelingsgetal is vijfentwintig. Mijn verjaardag is op vijfentwintig augustus. Ik heb een hamster die Joopy heet. Ik zit op een sport voetbal.

Groep 7: Willem Nijhof

Nou ik ben Willem, ik ben 10 jaar oud, ik zit in groep 7. Mijn moeder heet Karin, mijn vader heet Ludwig en mijn zus heet Mieke. Wat mijn hobby´s zijn: Mountainbiken, hangen op de bank, met mijn vader mee met zijn werk en zelf dingen maken. Wat voor huisdieren die we hebben zijn: Een konijn, het is een jongetje, hij is twee of drie jaar oud.

Groep 8: Conner Alferink

Hallo, ik ben Conner, ik ben 10 jaar oud en ik zit in groep 8. Ik heb 2 zussen en een hond. Mijn hobby´s zijn voetbal, gamen, spelletjes spelen en zwemmen.