Groep 5A

   

juf Tamara Boomkamp                                                 
 
Wij zijn de "stoertjes"  van juf Tamara en juf Lotte
     
 
Juf Lotte Jansen loopt stage in groep 5a
   

Dag allemaal!

Ik ben Lotte Jansen, ik ben 21 jaar oud en woon in Vriezenveen (Overijssel). Ik ben derdejaarsstudent aan de Academische PABO in Deventer. Dat houdt in dat ik naast mijn drie-jarige PABO-traject ook de pre-master en master Educational Science and Technology aan de Universiteit Twente volg. Voor deze opleiding heb ik mijn VWO-diploma behaald. Dit schooljaar loop ik het eerste halfjaar een dag stage in groep 5a op de dislocatie van Op d’n Esch. Dit zal vaak op dinsdag zijn. Het tweede halfjaar doe ik mijn LIO (eindstage) van vier dagen per week in groep 5a.

Naast mijn opleiding werk ik inmiddels drie jaar bij Engberts & Olthuis (& Home Sweet Home) in Wierden.  Hier verkoop ik (kleine) technische onderdelen van tv’s, wasmachines en ander wit- en bruingoed, maar ook cadeauartikelen van merken als Rivièra Maison, Pip Studio en Riverdale. Ik adviseer mensen graag bij het stijlen van hun huis of het kopen van een cadeau.

Verder geef ik scholieren bijlessen wiskunde (en andere vakken) bij mij thuis.

Mijn hobby’s zijn tekenen, acteren, reizen en vreemde talen leren. Ik ga mijn stage op Op d’n Esch met veel plezier tegemoet! 

Groetjes,

Juf Lotte