groep 8.

    

Meneer Patrick Michorius                                                              juf Ellen Venderbosch

 

Wij zijn de senioren van de school!

Vandaag zijn we in groep 8 begonnen met "ladderen". Deze week gaan we een aantal momenten de sportieve strijd met elkaar aan. Je gaat de uitdaging aan met een klasgenoot die één of twee plaatsen bij jou in de buurt staat. Iedereen heeft iets bedacht waar hij/zij goed in is. Van latje trappen tot eenwieleren. Wie gaat dit winnen?
Ondertussen gaan we óók beginnen aan de bucketlist. Wat wil je echt nog een keer doen op Op d'n Esch, voordat je afscheid neemt?

 

Deze week hebben we in de van Gellicumzaal in Neede de afsluiting gehad van muziek van de toekomst. Het was erg leuk. Vooral de Fortnight Dance Battle. Meerdere leerlingen van onze school hebben leuk meegestreden.
Goed gedaan!

 

Gisteren hebben we een zeer interessante presentatie gehad van Nico Demmer. Hij is een zeer deskundige EHBO 'er en verleent veel hulp bij drank en drugs ongevallen in het uitgaansleven. Het was zeer leerzaam voor de leerlingen. Nico bedankt!

voor meer foto's kijkt u bij fotoalbums: EHBDu in het uitgaansleven!

 

Paasfeest

Vandaag hebben we in het kader van Pasen het egg-speriment uitgevoerd. Wie is met z'n groepje in staat om zijn ( rauwe) ei heel te laten landen? 6 van de 7 groepen is het gelukt. Tot slot nog even Paasstratego gespeeld en een heerlijke lunch verzorgd door de ouderraad. Dankjewel! Het was erg gezellig!

voor meer foto's kijkt u bij fotoalbums: Paasfeest

 

Streetwise, leuk en heel leerzaam!

Schaaktoernooi georganiseerd door Alyssa, Arion, Danny, Hannes en Yorrick .

 

 

Op de fiets even niets!!!

Groep 8 had een les van Veilig Verkeer Nederland over het gebruik van je smartphone op de fiets!!

Ontbijten bij de burgemeester in het gemeentehuis te Borculo.